0

برای استفاده بهتر از سایت، به حساب تون وارد بشید

12 ایده‌ی کسب درآمد در منزل؛ ایده‌های پردرآمد!

  • 1400/03/16
  • 0

شما چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل رو می‌شناسید؟ تا حالا شده که بخواید یک یا چند تا از اون ایده‌های کسب درآمد در خانه رو اجرا کنید؟ شک ندارم که حداقل یک بار در زندگی تون، به ذهن تون رسیده که بخواید توی خانه‌ی خودتون کار کنید و درآمد تون رو هم داشته باشید؛ چون من هم مثل شما این کار رو دوست داشتم و البته این کار رو هم کردم و هنوز هم بخشی از کارهای خودم رو توی منزل انجام می‌دم. برای همین، می‌خوام که توی این نوشته از کارنتا بلاگ، از تجربه‌های خودم هم براتون بگم.

بدون شک، کار در منزل، یکی از اون چیزهایی ئه که آدم رو خیلی وسوسه می‌کنه و اگر دردسر کارهای دیگه رو در نظر بگیریم، شاید بشه گفت که کار در منزل، یکی از لذت‌بخش‌ترین کارها هم هست. البته برخی‌ها هم هستن که نگاه خوبی به کسب درآمد در خانه ندارن و اون رو از روی اجبار، انتخاب می‌کنن؛ شاید هم هنوز نگاه جامعه‌ی ما به کسب‌وکارهای خانگی، اون پختگی لازم رو نداره و به اصطلاح، هنوز جا نیفتاده!

خیلی‌ها بودن و شاید هم هنوز هستن که فکر می‌کنن اگر یه نفر هست که داره توی منزل اش کار می‌کنه، به این دلیل ئه که نتونسته در بیرون، کاری رو پیدا کنه و یا از کار قبلی خودش، برکنار شده! البته وضعیت اقتصادی کشور ما، همیشه خوب نبوده؛ ولی ایده‌ی کسب درآمد در منزل، چیزی نیست که فقط برای کشورهایی باشه که وضع اقتصادی خوبی ندارن. حتی توی کشورهای پیشرفته هم کسانی هستن که توی خانه‌ها شون کار می‌کنن و از این کار هم راضی هستن. در واقع، کسب‌وکار خانگی، یه نوع کسب‌وکار ئه که توی دنیا، جا افتاده.

پس، چیزی نیست که آدم از داشتن و انجام دادن اون، شرمنده باشه و همیشه حسرت کسانی رو بخوره که ساعت‌ها در ترافیک می‌مونن تا به سر کار شون برسن! بنابراین، اگر می‌خواید که یه کار خانگی یا کسب‌وکار خانگی داشته باشید، اون رو از سر اجبار نبینید؛ بلکه شما واقعاً یه یه فرد شاغل هستید و بیکار نیستید و درآمد خودتون رو هم دارید. حالا اگر این نگاه رو به کار در منزل دارید و دنبال چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل هستید که پردرآمد و بدون سرمایه هم باشن، با من همراه باشید تا چند تا شون رو با هم مرور کنیم.

12 ایده‌ی کسب درآمد در منزل؛ ایده‌های پردرآمد

اگر اینترنت رو فراموش کنید، فراموش می‌شید!

قبل از این که بریم سراغ بررسی چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل، باید به یه نکته‌ی مهم اشاره کنم و اون، «اینترنت» ئه. فکر می‌کنم که دیگه حالا (برخلاف چند سال پیش و قبل از اومدن بیماری کرونا/کووید 19) همه توی ایران می‌دونن که اینترنت، انجام کارها رو ساده کرده. حالا دیگه اینترنت، انقدر مهم شده که خیلی از کسب‌وکارها مجبور هستن که حداقل برای بازاریابی شون و برای پیدا کردن مشتری و در دسترس بودن، ازش استفاده کنن.

بنابراین، شما هم که دنبال راه‌اندازی یه کسب‌وکار خانگی هستید، نباید ازش غافل بشید و حتماً باید یه رایانه و گوشی موبایل خوب داشته باشید که باهاش به اینترنت وصل بشید و کارهایی که نیاز هست رو انجام بدید؛ مثلاً کارها تون رو در اینترنت، به مشتری‌های هدف تون ارائه کنید و در دسترس اون‌ها باشید تا از کارها تون پشتیبانی کنید.

شما به کمک اینترنت می‌تونید خیلی ساده‌تر بازاریابی کنید و یا با کسانی که به خدمت یا کالای شما نیاز دارن، ارتباط داشته باشید. حالا دیگه نمی‌شه واقعاً از اینترنت غافل شد؛ چون اگر این کار رو بکنیم، از قافله عقب می‌مونیم و فراموش می‌شیم. اگر بلد باشید و آموزش ببینید، شما به سادگی می‌تونید توی بسترهای اینترنتی (مثل وبسایت‌ها، اپلیکیشن‌های موبایل، شبکه‌های اجتماعی و…) فعالیت کنید و مشتری‌های خودتون رو بیش‌تر کنید.

در واقع، شما با این کار برای خودتون یه کسب‌وکار اینترنتی خانگی ایجاد می‌کنید. این روزها هم کم‌تر کسی پیدا می‌شه که در خانه اش، اینترنت نداشته باشه. پس، نمی‌تونید بهانه بیارید و باید زودتر، اون ایده‌ی کسب درآمد در منزل رو که دوست اش دارید، اجرا کنید.

البته شاید هم خیلی‌ها هستن که بهانه نمی‌آرن؛ ولی نمی‌دونن که چطور و از چه راه‌هایی می‌تونن در خانه شون کار کنن و کسب درآمد داشته باشن. بنابراین، ما در این جا، دو تا مورد داریم:

  • برخی‌ها هستن که تخصص‌ها و مهارت‌هایی رو دارن؛ ولی واقعاً نمی‌دونن که آیا می‌شه از اون تخصص‌ها، در منزل شون درآمد داشته باشن؟
  • برخی‌ها هم هستن که تخصص و مهارتی ندارن؛ ولی جویای کار هستن و می‌خوان که کسب درآمد در خانه رو داشته باشن.

برای همین، من می‌خوام که اگر بشه، هر دو تا گروه رو پوشش بدم و برای هر کدوم شون، راهکارهایی رو بدم که کمک شون کنه. البته من می‌خوام ایده‌هایی رو بدم که با استفاده از اینترنت، شدنی هستن؛ یعنی برای این که بتونید با کار در منزل، کسب درآمد کنید، باید به اینترنت دسترسی داشته باشید. بنابراین، با من همراه باشید تا اون چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل رو بررسی کنیم و ببینیم که آیا واقعاً به درد تون می‌خوره یا نه؟

ولی قبل از این که بررسی اون چند تا ایده رو بخونید، بهتون پیشنهاد می‌کنم که نوشته‌ی «چرا کسب‌وکار اینترنتی خانگی، یکی از بهترین کارها است؟» رو هم بخونید؛ چون من توی اون نوشته، بهتون اثبات کرده‌ام که اگر توی منزل تون، یه کسب‌وکار اینترنتی داشته باشید، اون کسب‌وکار می‌تونه یکی از بهترین کارها تون باشه و درآمد خیلی خوبی هم براتون داشته باشه. بنابراین، اگر هنوز به این موضوع شک دارید، حتماً اون نوشته رو بخونید.

12 ایده‌ی کسب درآمد در منزل؛ ایده‌های پردرآمد

بررسی چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل؛ ایده‌های عملی

برخی‌ها فکر می‌کنن که کار در منزل، به درد کسانی می‌خوره که به هر دلیلی نمی‌تونن در بیرون از خانه کار کنن؛ مانند خانم‌های خانه‌دار. ولی من این جوری فکر نمی‌کنم؛ چون آینده‌ی کسب‌وکارها و زندگی‌ها رو جور دیگه‌ای می‌بینم. اون روزی رو می‌بینم که کسب‌وکارها، همه‌ی تلاش خودشون رو می‌کنن تا یکی از هزینه‌ها، یعنی هزینه‌ی اجازه‌ی دفتر کار شون رو به حداقل برسونن. البته اون‌ها به فکر هزینه‌های دیگه‌ای هم هستن که با حضور کارمندها به همه‌ی هزینه‌ها شون اضافه می‌شن.

برای همین، کسب‌وکارهای متوسط و بزرگ، همه‌ی تلاش شون رو می‌کنن که کارمندها شون، هم خوب و منظم باشن و هم دورکار باشن. کسب‌وکارهای کوچیک هم که هرگز به سمت استخدام کارمند نمی‌رن و اون‌ها هم همه‌ی تلاش شون رو می‌کنن تا کارها شون رو به صورت دورکاری و پروژه‌ای انجام بدن. نمونه‌ای از این کار رو شرکت وردپرس داره انجام می‌ده. شرکت وردپرس، چند صدها برنامه‌نویس و کارمند داره که توی همه‌ی دنیا، پخش هستن و دفتر کاری هم براشون وجود نداره.

برای همین ئه که من هرگز، کار در منزل رو یه کار موقتی نمی‌دونم و به موقتی بودن اون فکر نمی‌کنم. بلکه به این فکر می‌کنم که هر کدوم از ما، یه تخصص یا مهارت داشته باشیم که بتونیم ازش کسب درآمد کنیم. حالا دیگه خیلی فرقی نمی‌کنه که توی خانه مون کار کنیم یا توی یه دفتر کار کوچیک اشتراکی. در هر صورت، ما کارمند جایی نیستیم و داریم برای خودمون کار می‌کنیم و درآمد مون رو هم داریم.

برای همین هم است که خواستم چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل رو با هم بررسی کنیم تا بهتون بگم که هر کدام از اون‌ها، این پتانسیل رو دارن که به عنوان کار اصلی و درآمد اصلی شما باشن و درآمد اصلی زندگی تون رو فراهم کنن. پس، این فکر رو نکنید که با انجام این جور کارها، درآمد تون همیشه پایین ئه. هرگز این جوری نیست؛ شما به اندازه‌ای که خوب باشید و خوب خودتون رو معرفی کنید (بازاریابی کنید)، درآمد خواهید داشت. درآمدی که یه روز، آرزوی شما بوده! باور کنید.

پس، تا آخر این گفتگو رو با من باشید تا انواع کارهای خانگی (انواع ایده‌ی کسب درآمد در منزل) رو با هم بررسی کنیم تا هر کدوم رو که دوست دارید، آغاز کنید. اگر سوالی رو هم داشتید، از من بپرسید.

1- شما می‌تونید ترجمه کنید.

یکی از کارهایی که شما می‌تونید در خانه انجام بدید، ترجمه کردن ئه. فرقی هم نمی‌کنه که شما خانم باشید یا آقا؛ فقط کافی ئه که زبان پرطرفداری رو تسلط داشته باشید که خب، الان زبان انگلیسی، محبوبیت زیادی رو در ایران و در دنیا داره. بنابراین، اگر شما به زبان انگیسی مسلط باشید، می‌تونید از راه ترجمه کردن متن‌ها، درآمد خوبی رو در منزل تون داشته باشید.

شما می‌تونید ترجمه کردن چیزهای مختلفی رو امتحان کنید و انجام بدید. از ترجمه‌ی کتاب‌ها تا ترجمه‌ی محتوا برای وبسایت‌ها. امروزه، تولید محتوا در وب، اهمیت زیادی پیدا کرده و خیلی از وبسایت‌ها برای تولید محتوای خودشون مجبور اند که متن‌ها و مقاله‌های انگلیسی رو ترجمه کنن. برای همین، حتماً به شما نیاز خواهند داشت و اگر مهارت خوبی در ترجمه‌ی مقاله‌ها داشته باشید، می‌تونید قرارداد خوبی رو با شرکت‌ها و کسب‌وکارها ببندید و درآمد خوبی رو داشته باشید.

البته بحث ترجمه، فقط به ترجمه‌ی انگیسی به فارسی، محدود نمی‌شه. بلکه شما می‌تونید حتی مقاله‌هایی رو خودتون به زبان انگلیسی بنویسید که در نتیجه، درآمد بیش‌تری رو خواهید داشت. کسب‌وکارهای ایرانی هستن که به زبان انگلیسی هم فعالیت دارن و نیاز دارن تا نوشته‌هایی رو به زبان انگلیسی روی وبسایت شون داشته باشن. البته شما می‌تونید با کسب‌وکارهای خارجی هم کار کنید.

البته شما می‌تونید ترجمه‌ی نامه‌های رسمی و رزومه‌ها رو هم انجام بدید. حتی می‌تونید پروپوزال بنویسید و… که هر کدام شون، نرخ جداگانه‌ای دارن. علاوه بر این‌ها، اگر قدرت شنیداری تون قوی باشه، شما می‌تونید ترجمه‌ی فیلم‌ها رو هم انجام بدید و حتی می‌تونید مترجم هم‌زمان باشید.

برای آگاهی از قیمت‌ها شما می‌تونید به پلتفرم‌هایی (وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌های موبایل) که در این زمینه فعالیت دارن، مراجعه کنید و نرخ‌ها رو بررسی کنید. حتی شما می‌تونید برای دریافت سفارش، از طریق همون پلتفرم‌ها اقدام کنید (خیلی‌ها شون به مترجم‌های دورکار نیاز دارن) و یا در سایت‌های نیازمندی آگهی بدید.

2- تولیدکننده‌ی محتوا باشید.

یکی دیگه از کارهایی که شما می‌تونید در منزل تون انجام بدید، تولید محتوا ئه؛ کاری که قبلاً خودم انجام داده‌ام و درآمد خوبی هم داشتم. البته بحث محتوا و تولید محتوا، چیز گسترده‌ای ئه؛ چون ما انواع محتوا رو داریم که می‌تونیم انجام بدید. مانند:

  • محتواهای متنی
  • محتواهای تصویری
  • محتواهای صوتی
  • محتواهای ویدیویی

ترجمه کردن هم که در مورد قبلی توضیح دادم، یه نوع محتوا ئه. این‌ها رو گفتم که شما بدونید، تولید محتوا، فقط نوشتن یه مقاله برای وبسایت نیست؛ بلکه دامنه‌ی کار تولید محتوا، چیز گسترده‌ای ئه و شما می‌تونید یک یا دو زمینه رو انتخاب کنید و توی اون زمینه(ها) فعالیت کنید. مثلاً شما می‌تونید در زمینه‌ی محتواهای تصویری فعالیت کنید و کارهای گرافیکی انجام بدید و مثلاً ویرایش تصویرها رو انجام بدید و یا اینفوگرافی، بروشور و… طراحی کنید.

یا مثلاً می‌تونید در زمینه‌ی تولید محتواهای ویدیویی فعالیت کنید و کار ویرایش ویدیوها رو انجام بدید و یا حتی ویدیوهایی رو خودتون در منزل تون تولید کنید. اگر به این زمینه علاقه دارید، برای شروع، دوره‌ی «تولید ویدیو با کم‌ترین هزینه؛ حتی با دوربین موبایل» رو تهیه کنید و بعد که کار تون رو ادامه دادید، می‌تونید از دوره‌های آموزشی تخصصی‌تر استفاده کنید.

شما حتی می‌تونید در زمینه‌ی تولید محتواهای صوتی کار کنید. مثلاً پادکست بسازید و یا فایل‌های صوتی رو ویرایش کنید. من این موضوع رو توی یه مورد دیگه به طور دقیق‌تر، خدمت تون توضیح می‌دم. اگر به این زمینه علاقه دارید، پیشنهاد می‌دم که حتماً دوره‌ی «ساخت پادکست حرفه‌ای؛ از ایده تا کسب درآمد» رو تهیه کنید؛ چون دوره‌ی آموزشی تقریباً کاملی هست و علاوه بر نکته‌های مهمی که در اون دوره گفته می‌شه، ویرایش فایل‌های صوتی با رایانه رو به طور دقیق یاد می‌گیرید.

ولی آخرین مورد تولید محتوا، محتوای متنی ئه که این مورد رو می‌خوام بیش‌تر توضیح بدم. همون جور که قبلاً هم بهش اشاره کردم، خیلی از سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها هستن که به محتوا نیاز دارن و برای همین، به تولیدکننده‌ی محتوا هم نیاز دارن. در واقع، بیش‌تر شون به محتواهای متنی نیاز دارن. چون هم می‌خوان که توی موتورهای جستجو، بیش‌تر دیده بشن و هم این که هزینه‌ی تولید محتوای متنی، ارزان‌تر از بقیه‌ی انواع محتواها ئه.

در مورد قبلی که خدمت تون توضیح دادم (ترجمه کردن)، نیاز بود که شما تخصصی رو بلد باشید؛ ولی در کار تولید محتوای متنی، تخصص خاصی نیاز نیست و شما می‌تونید یه خرده تمرین کردن و دیدن چند تا آموزش کوتاه، یه تولیدکننده‌ی محتوای متنی بشید. در کل، تولید محتوای متنی برای وب، چیز خیلی سختی نیست. البته باید یه خرده هم علاقه داشته باشید؛ ولی همیشه نیاز نیست که شما چیز ناب و جدیدی رو خلق کنید؛ بلکه خیلی وقت‌ها، شما اطلاعات رو از جاهای مختلف جمع‌آوری می‌کنید (از مقاله‌ها، ویدیوها یا فایل‌های صوتی مختلف) و با درهم کردن اون‌ها، یه مقاله می‌نویسید.

البته این رو هم باید بگم که قیمت این کار، به کیفیتی کاری که شما انجام می‌دید هم بستگی داره. یعنی مثلاً نباید اون محتوا رو کپی کنید (چون از نظر گوگل، جریمه می‌شید) و باید قلم خوبی رو هم داشته باشید. برخی از کسب‌وکارها هم هستن که محتواهای ناب و جدیدی رو نیاز دارن که دیگه در اون جا باید یه تولیدکننده‌ی حرفه‌ای باشید.

در کل، این کار، چیز سختی نیست؛ ولی علاوه بر تمرین و علاقه، کمی حوصله هم می‌خواد. نحوه‌ی پرداخت در این کار، می‌تونه بر اساس تعداد کلمه‌های هر مقاله باشه و یا به صورت قراردادی باشه. شما می‌تونید در سایت‌هایی که مخصوص افراد فریلنسرها (آزادکارها) هست، مراجعه کنید و خودتون رو معرفی کنید و به آگهی‌هایی که اون جا ثبت می‌شه، پیشنهاد انجام اون کار رو بدید؛ اون جوری، کسانی رو که به شما نیاز دارن، زودتر پیدا می‌کنید. وبسایت‌هایی مثل پونیشا، پارس فریلنسر و…

نه فقط برای این کار، بلکه برای هر کار دیگه‌ای که می‌خواید شروع کنید، پیشنهاد می‌کنم که در ابتدا روی ساخت نمونه‌کارهای خوب، تمرکز کنید. یعنی حتی اگر شده که ارزان‌تر از بقیه هم کار کنید، قبول کنید؛ چون اگر نمونه‌کارهای خوبی داشته باشید، کارفرماها حتماً شما رو برای انجام کار شون انتخاب می‌کنن.

3- پادکست و فایل‌های صوتی بسازید.

من در مورد قبلی به این کار (یعنی ساخت فایل‌های صوتی) اشاره کردم؛ ولی نیاز دیدم که درباره اش بیش‌تر توضیح بدم؛ ولی خب، قبل از هر چیزی می‌خوام فرق بین پادکست و فایل صوتی رو بگم؛ چون متاسفانه خیلی‌ها این دو تا رو با هم اشتباه می‌گیرن و به جای هم استفاده می‌کنن.

پادکست، یعنی مجموعه‌ای از فایل‌های صوتی که درباره‌ی یه موضوع منتشر می‌شه؛ یعنی اون فایل‌های صوتی با هم در ارتباط هستن؛ مثل سریال‌های تلویزیونی که مجموعه‌ای از ویدیوهای چند دقیقه‌ای هستن که با هم ارتباط دارن و پخش می‌شن. مثلاً پادکست «بی‌پلاس»، مجموعه‌ای از فایل‌های صوتی هست که هر چند هفته یک بار منتشر می‌شه و در هر فایل صوتی، یه کتاب رو خلاصه می‌کنه. بنابراین، هر فایل صوتی، پادکست نیست و نباید این دو تا رو به جای هم استفاده کرد.

امروزه دیگه ساخت فایل‌های صوتی، ابزارهای پیچیده‌ای رو نمی‌خواد؛ برای همین، به سادگی شما می‌تونید در منزل تون، فایل‌های صوتی تولید کنید و این مورد، یکی از اون چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل ئه که خوب هم هست؛ چون همه مون می‌دونیم که خیلی‌ها دوست دارن که چیزی رو بشنون تا این که یه نوشته‌ی طولانی رو بخونن. برای همین، شما می‌تونید مقاله‌ها و کتاب‌ها و… رو به فایل‌های صوتی تبدیل کنید و به چند روش، ازش درآمد داشته باشید.

حتی شما می‌تونید به سراغ وبسایت‌ها برید و بهشون پیشنهاد بدید که مقاله‌ها شون رو به صورت تبدیل کنید و یا این که خودتون یه وبسایتی راه‌اندازی کنید و همین کار رو برای خودتون انجام بدید تا زمانی که ترافیک سایت تون بالا رفت، با تبلیغ و راه‌های دیگه ازش درآمد داشته باشید. البته شما می‌تونید که در پلتفرم‌های ویژه‌ی پادکست هم فعالیت داشته باشید. مثل شنوتو، کست‌باکس (Castbox)، گوگل‌پادکست (Google Podcast) و…

انجام این کار، کار سختی نیست. در ابتدا، فقط یه ضبط‌کننده‌ی صدای ساده می‌خواد و این که یه خرده روی لحن و بیان تون کار کنید و البته باید ویرایش صدا رو هم با نرم‌افزارها یاد بگیرید. به همین روش، شروع کنید و بعد، کم‌کم ابزارها تون رو پیشرفت می‌دید و شاید هم هرگز نیازی به این کار نباشه و با همون روش و با همون ابزارها، تا ماه‌ها و سال‌ها ادامه بدید. بنابراین، شما به سادگی و با کمی تمرین، می‌تونید این کار رو انجام بدید.

4- مدیریت وبسایت‌ها رو انجام بدید.

یکی از موردها برای کار در منزل، این ئه که شما در خانه تون باشید و از راه دور، وبسایتی رو مدیریت کنید. کسب‌وکارها و شرکت‌هایی هستن که به افرادی نیاز دارن تا مدیریت سایت شون رو انجام بدن. البته مدیریت سایت، علاوه بر وظیفه‌های معمولی که داره، می‌تونه وظیفه‌های خاص دیگه‌ای رو هم داشته باشه که فقط مختص اون کسب‌وکار ئه. این رو گفتم که بدونید قبل از شروع مدیریت یه سایت، حتماً با مسئول اون کسب‌وکار به طور واضح صحبت کنید و مشخص کنید که دقیقاً چه انتظاری از شما دارن؟

ولی خب، در کل، وظیفه‌های یک مدیر سایت، این‌ها هستن: انتشار خبر یا مقاله روی وبسایت، تغییر جاهایی از سایت، بررسی و تحلیل ورودی‌های سایت، پاسخ دادن به کامنت‌های سایت و… بنابراین، انجام این کار، کار سختی نیست و فقط کافی ئه که با آموزش‌هایی که در اینترنت هست (چه رایگان و چه غیر رایگان)، نحوه‌ی مدیریت یه وبسایت و کار با CMSهای معروف مثل وردپرس رو یاد بگیرید. برای همین، پیشنهاد می‌کنم که دوره‌ی «طراحی و ساخت وب‌سایت؛ بدون کدنویسی» رو تهیه کنید؛ چون توی اون دوره، کار کردن و مدیریت وردپرس رو یاد می‌گیرید محبوب‌ترین سایت‌ساز در دنیا ئه.

البته علاوه بر این‌ها، شما باید کار کردن با یه سری ابزارها رو هم بلد باشید. دو تا ابزار گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس از ابزارهایی هستن که شما باید حتماً بلد باشید. البته شما باید برای یادگیری ابزارهای دیگه‌ای که احساس می‌کنید به درد مون می‌خوره، برنامه‌ریزی کنید. دیگه فکر نمی‌کنم که نیاز باشه بگم که باید نرم‌افزار ورد، فتوشاپ و اکسل رو هم باید بدونید؛ چون این‌ها از ابزارهای پایه هستن.

در واقع، شما باید یه وبمستر (Web Master) بشید؛ کسی که به همه‌ی کارهای مربوط به مدیریت یه سایت، مسلط ئه. این جوری، شما می‌تونید حتی بعد از مدتی، کار خودتون رو راه‌اندازی کنید. البته بعد از این که تجربه‌ی کافی رو به دست آوردید و سرمایه‌ی لازم رو جمع کردید.

5- ادمین شبکه‌های اجتماعی؛ چطور؟

بذارید یکی دیگه از اون چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل رو بهتون معرفی کنیم؛ یعنی ادمین شبکه‌ی اجتماعی بودن.

خب، همون طور که می‌دونید، چند سالی می‌شه که شبکه‌های اجتماعی روی بورس اند و خیلی‌ها مون هم در هر کدام از اون‌ها، فعالیت داریم و خب، کسب‌وکارها هم برای این که با مخاطب‌ها و مشتری‌ها شون در ارتباط باشن، توی بعضی از اون شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارن. بنابراین، کسی یا کسانی رو نیاز دارن تا شبکه‌های اجتماعی شون رو مدیریت کنه.

البته مدیریت کردن یه شبکه‌ی اجتماعی، جنبه‌های مختلفی داره؛ مثلاً برخی‌ها هستن که از شما می‌خوان تولید ویدیو کنید و برخی‌ها هم هستن که ازتون تولید محتوای متنی و تصویری رو می‌خوان و برخی‌ها هم هستن که فقط ازتون می‌خوان که پاسخگوی کاربرها شون باشید. بنابراین، این که از شما به عنوان یه ادمین، چه چیزی رو بخوان، به کارفرما تون بستگی داره و به دنبال اون، شما باید مهارت‌های مورد نیاز رو هم داشته باشید و کار با ابزارها رو یاد بگیرید؛ یعنی ابزارهایی که برای تولید انواع محتوا بهشون نیاز دارید و من، قبلاً بهتون معرفی کردم.

ادمین شبکه‌ی اجتماعی می‌تونه سخت و یا آسان باشه؛ ولی خب، می‌شه در منزل هم انجام اش داد و خیلی‌ها هم توقع زیادی ازتون ندارن. بسته به اون کسب‌وکاری که دارید براش کار می‌کنید، شما باید روحیه‌ی متناسب با اون رو هم داشته باشید. مثلاً برخی از کسب‌وکارها هستن که دنبال آدم‌های پویا و فعال (Active) و پرجنب‌وجوش هستن که خب، اگر شما اون جوری نباشید، براتون سخت می‌شه. برخی‌ها هم هستن انتظار زیادی ندارن و فقط می‌خوان صفحه شون توی اون شبکه‌ی اجتماعی، فعال باشه که در این صورت، ادمین شبکه‌ی اجتماعی بودن، کار سختی نیست.

6- همکاری در فروش رو امتحان کنید.

یکی دیگه از اون چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل، این ئه شما همکاری در فروش (Affiliate Marketing) کنید؛ یعنی در فروش کالاها یا خدمت‌های دیگران، همکاری کنید و با هر فروشی که از طریق شما انجام می‌شه، درصدی از مبلغ فروش و یا مبلغ ثابتی رو دریافت کنید. بنابراین، اگر شما نمی‌تونید محصولی رو بسازید و یا تخصص کافی در ارائه‌ی یه خدمتی ندارید، می‌تونید در فروش محصول یا خدمت دیگران همکاری کنید و کسب درآمد خانگی داشته باشید.

بذارید با هم، یه چیزی رو مرور کنیم؛ همیشه فروش، مهم‌ترین بخش یه کسب‌وکار ئه. یعنی اگر کسب‌وکاری فروش نداشته باشه، پس، هرگز وجود نداره. وقتی یه کسب‌وکاری هست که فروش نداره، پس به چه دردی می‌خوره؟ بنابراین، اگر شما بتونید که فروش رو یاد بگیرید، دیگه فرقی نمی‌کنه که برای چه کسی کار می‌کنید؛ چون شما می‌تونید بعد از یه مدتی، محصول خودتون رو بفروشید و همه‌ی سود اش هم برای خودتون باشه. برای همین ئه که  همکاری در فروش، یه گزینه‌ی مهم ئه که شما می‌تونید انتخاب کنید.

حالا بذارید شما رو با دراپ‌شیپینگ (Dropshipping) آشنا کنم. دراپ‌شیپینگ یعنی خرده‌فروشی و برای ما که داریم درباره‌ی کسب‌وکارهای اینترنتی صحبت می‌کنیم، یعنی محصول‌های دیگران رو بفروشیم؛ ولی دیگه خودمون رو درگیر انبارداری نکنیم. برخی‌ها هستن که از طریق وبسایت شون یا هر رسانه‌ی دیگه‌ای که در اختیار دارن، محصول‌های دیگران رو تبلیغ می‌کنن و سفارش می‌گیرن و سفارش رو هم برای فروشنده‌ی اصلی ارسال می‌کنن تا اون رو برای خریدار ارسال کنه.

بنابراین، ما توی دراپ‌شیپینگ، نه درگیر انبارداری و نگهداری محصول‌ها می‌شیم و نه حتی درگیر ارسال کالا می‌شیم و فقط روی کار خودمون (یعنی فروش) تمرکز می‌کنیم. حالا دیجی‌کالا، یکی از بزرگ‌ترین خرده‌فروشی‌های آنلاین در ایران ئه که فروشنده‌های زیادی هم هستن که محصول‌ها شون در اون جا می‌فروشن و شما می‌تونید در فروش اون محصول‌ها با دیجی‌کالا همکاری کنید.

برای همکاری در فروش، مهم‌ترین کاری که شما باید انجام بدید، این ئه که یه رسانه رو برای خودتون ایجاد کنید و مخاطب‌هایی رو به خودتون جذب کنید. یکی از کارهایی که شما می‌تونید انجام بدید، این ئه که یه وبسایت راه‌اندازی کنید و با انواع روش‌های بازاریابی، محصول‌های دیگران رو تبلیغ کنید. مثلاً شما می‌تونید محصول‌های پرفروش رو در اینترنت شناسایی کنید و روی فروش اون‌ها کار کنید.

در کل، شما می‌تونید به دو روش، همکاری در فروش (Affiliate Marketing) کنید:

1- این که به طور مستقیم با سایت‌هایی که سیستم همکاری در فروش دارن، کار کنید که در اون صورت، به شما یه لینک همکاری در فروش تعلق می‌گیره و شما برای فروش محصول، از اون لینک استفاده می‌کنید و اگر کسی سفارشی رو ثبت کرد، سهم شما از فروش به طور خودکار محاسبه می‌شه.

2- این که خودتون به صورت حضوری به سراغ فروشنده‌های عمده برید و با اون‌ها درباره‌ی فروش محصول‌ها شون به صورت اینترنتی گفتگو کنید. یعنی شما بدون این که محصول‌های اون‌ها رو بخرید، برای محصول‌ها شون تبلیغ کنید و با ثبت سفارش، اون رو فروشنده‌ی اصلی بدید تا محصول رو برای خریدار ارسال کنه. البته این کار، نیاز به هماهنگی با فروشنده داره و این که باید مراقب باشید که فروشنده‌ی اصلی، مشتری‌های شما رو بدزده و اون‌ها رو از دست شما در بیاره.

7- فروش محصول‌های کارکرده!

توی مورد قبلی، درباره‌ی همکاری در فروش (Affiliate Marketing) گفتم؛ ولی در این جا ما می‌خوایم که محصول‌های خودمون رو بفروشیم؛ البته محصول‌های کارکرده و دست دوم. شاید در ابتدا فکر کنید که ایده‌ی خوبی نیست؛ ولی شک نکنید که این ایده از بین چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل، یکی از بهترین ایده‌ها ئه و یه روش معمول توی کشورهای دیگه به شمار می‌ره. کسی مثل صوفیا آموروسو به همین روش، یکی از کارآفرین‌های پولدار امریکایی شده. بنابراین، شدنی ئه و توی ایران هم داره انجام می‌شه؛ ولی خب، هر کسی به اندازه‌ی خودش.

توی این روش، ما باید محصول‌های کارکرده‌ای که خوب هستن رو پیدا کنیم (از لباس تا زیورآلات و عتیقه‌ها) و اگر نیاز بود، اون‌ها رو بازسازی (تعمیر) کنیم و بعد، بفروشیم. این، یه کاری ئه که سمساری‌ها سال‌ها می‌شه که دارن انجام می‌دن و شما می‌خواید این کار رو اینترنتی انجام بدید.

برای این که زودتر جواب بگیرید، شما می‌تونید از پلتفرم‌ها و سایت‌های نیازمندی استفاده کنید و یا با فروشگاه‌های آنلاین گفتگو کنید تا با شما همکاری کنن. مزیت این دو روش، این هست که تعداد افراد بیش‌تری محصول‌های شما رو می‌بینن و در نتیجه، زودتر می‌فروشید.

حالا شاید نگران باشید و با خودتون فکر کنید که خرید محصول‌های دست دوم، سرمایه‌ی زیادی می‌خواد؛ ولی خب، شما می‌تونید از کم شروع کنید. اگر شما بخواید و دوست داشته باشید که کاری رو انجام بدید، حتماً این کار رو می‌کنید و راه اش رو پیدا می‌کنید و اگر هم نخواید، همیشه بهانه می‌آرید. بنابراین، خیلی چیزها به خود ما و نگرش ما بستگی داره.

8- می‌تونید بلاگر یا اینفلوئنسر بشید.

می‌دونید اینفلوئنسر یعنی چی؟ اینفلوئنسر یا influencer، یعنی کسی که می‌تونه روی دیگران تاثیر بذاره؛ یعنی اون‌ها رو به انجام دادن یا ندادن کاری ترغیب کنه و بیش‌تر مخاطب‌های هدف اون فرد هم به حرف اش گوش بدن. ما به این فرد، می‌گیم یه «اینفلوئنسر». حالا اینفلوئنسر شدن می‌تونه به روش‌های مختلفی اتفاق بیفته؛ ولی خب، حالا بیش‌تر، معنی این رو می‌ده که توی یه شبکه‌ی اجتماعی و توی یه زمینه‌ای، فرد معروفی بشید.

بنابراین، شما نمی‌تونید توی هر زمینه‌ای، اینفلوئنسر باشید؛ بلکه باید حوزه‌ی کاری خودتون رو دنبال کنید و مخاطب‌های بیش‌تری رو جذب کنید و بتونید باهاشون ارتباط خوبی رو بگیرید. اگر دقت کنید، اینفلوئنسرهای زیادی هستن که توی حوزه‌های مختلفی دارن فعالیت می‌کنن و البته در اینستاگرام هم فعالیت خودشون رو دارن و چیز عجیب و غریبی هم نیست!. بیش‌تر اون‌ها، کسانی بوده‌اند که در منزل شون و با تلفن همراه شون، کار شون رو آغاز کرده‌اند.

البته شما باید به اون حوزه‌ی کاری، علاقه داشته باشید و بتونید در اون زمینه، تولید محتوا کنید. در واقع، اون کار باید بخشی از زندگی شما باشه و باید بتونید نکته‌های اون و علاقه‌های خودتون رو با مخاطب‌ها تون به اشتراک بذارید. مثل خیاطی، آشپزی، گلدوزی، کارهای دستی، سفر و گردشگری و…

برای آشنا شدن با کار بلاگری یا اینفلوئنسری، کافی ئه که به پیج‌های اینستاگرامی افراد معروف رو ببینید تا با تولید محتوای اون‌ها و نحوه‌ی ارتباط با مخاطبان شون آشنا بشید. البته شاید با دیدن اون‌ها و دیدن تعداد مخاطب‌ها شون، یه خرده بترسید؛ ولی بدونید که هرگز نیازی به تعداد مخاطب و فالوئر (فالوور) زیاد نیست. البته داشتن مخاطب زیاد، چیز بدی نیست؛ ولی مهم‌تر، این ئه که اون‌ها واقعی باشن و با شما ارتباط خوبی داشته باشن. داشتن چند میلیون فالوئر فیک، به چه درد تون می‌خوره؟

بنابراین، فقط کافی ئه که در حوزه‌ی کاری تون، محتواهای خوبی رو تولید کنید و در اختیار مخاطب‌ها تون بذارید و شک نکنید که برای شما، هیچ کاری، مهم‌تر از تولید محتوا و گرفتن ارتباط با مخاطب‌ها تون نیست و همین کار ئه که شما رو محبوب می‌کنه.

البته این رو هم باید بگم که هر کاری، صبر و حوصله می‌خواد و برخی از حوزه‌های کاری هم هستن که اشباع شده‌اند و رقابت و فعالیت در اون حوزه‌ها سخت شده. مثل بلاگری در حوزه‌ی غذا؛ ولی خب، در حوزه‌های دیگه می‌شه فعالیت خوبی داشت. مثل مراقبت از گل و گیاه، دکوراسیون داخلی، خیاطی، مشاوره تعذیه، مراقبت از فرزندها یا سالمندها و…

12 ایده‌ی کسب درآمد در منزل؛ ایده‌های پردرآمد

9- بازاریابی تلفنی رو هم پیشنهاد می‌کنم.

یه دوره‌ای بود که خود من باور نمی‌کردم که بشه توی خانه بود و از بازایابی تلفنی، پول خوبی رو درآورد؛ ولی وقتی که با یکی از خانم‌هایی که این کار رو می‌کرد، صحبت کردم، قانع شدم که این کار هم از اون کارهای در منزل هست که می‌شه ازش درآمد خوبی رو داشت.

ایشون برای یکی از فروشگاه‌های بزرگ کار می‌کرد و نحوه‌ی تبلیغ اون فروشگاه، این جوری بود که توی تلویزیون و یا در جاهای مختلف، کالاهای خودش رو تبلیغ می‌کرد و از مخاطب‌های خودش می‌خواست که برای گرفتن مشاوره و سفارش دادن، شماره موبایل شون رو ارسال کنن. بعد، به طور خودکار، شماره موبایل‌هایی رو که ارسال می‌شد، به بازاریاب‌های تلفنی می‌داد تا باهاشون تماس بگیرن و با هر سفارشی که ثبت می‌شد، سهمی رو به اون بازاریاب می‌دادن. البته این سیستم رو توی موردهای دیگه (مثل مشاورهای درسی و مشاورهای کنکور) هم دیده‌ام.

بنابراین، این جوری فکر نکنید که نمی‌شه ازش درآمد خوبی رو داشت و این فکر رو هم نکنید که این کار، فقط برای خانم‌ها ئه. جاهایی هست که به بازاریاب‌های تلفنی مرد نیاز دارن؛ ولی خب، اون چیزی که مهم ئه، این ئه که شما باید ترفندهای بازاریابی تلفنی رو بلد باشید؛ وگرنه بعد از چند بار، گرفتن تماس و شنیدن پاسخ نه، دلسرد و ناامید می‌شید. پس، باید صبر و مهارت تون رو در فروش تلفنی بالا ببرید.

همین موضوع رو ما در پشتیبانی‌های تلفنی داریم. برخی از شرکت‌ها هستن که پشتیبانی‌ها شون به صورت تلفنی ئه و اگر نیروی کار در منزل بخوان، بعد از دیدن آموزش، شما می‌تونید براشون کار کنید.

10- راه‌اندازی کترینگ مواد غذایی در خانه.

توی این سال‌هایی که به کشور ما گذشت، خیلی از کسب‌وکارها دچار مشکل شدن و یکی از مهم‌ترین دلیل‌ها، کم شدن ارزش پول کشور ئه که باعث گران شدن قیمت دلار شده و در نتیجه، جوی که همین قیمت دلار ایجاد کرده، باعث شده که قیمت همه چیز، بیش‌تر از اون چیزی بشه که واقعاً ارزش داره. برای همین، برخی از کسب‌وکارها ورشکست شده‌اند یا این که با همه‌ی ظرفیت شون کار نمی‌کنن.

در نتیجه، برخی‌ها هستن که این جور فکر می‌کنن که چه توی وضع اقتصادی مناسب و چه نامناسب، کسب‌وکاری که به شکم مربوط می‌شه، ورشکست نمی‌شه؛ چون مردم، نمی‌تونن که چیزی نخورن! البته من نمی‌تونم بگم که هرگز ورشکست نمی‌شه؛ ولی خب، تا قسمتی هم باهاش موافق ام که اگر عملکرد خوبی رو در کسب‌وکارهای مربوط به خوراک داشته باشیم، احتمال ورشکست شدن ما کم ئه و درآمد خوبی رو هم حتماً خواهیم داشت.

به همین دلیل، یکی از اون چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل که خوب هم هست، راه‌اندازی کترینگ مواد غذایی در منزل ئه. اگر شما هم آشپزی خوبی دارید، پس می‌تونید با درست کردن غذا توی خانه تون، درآمد داشته باشید. البته شاید توی روزها و ماه‌های اول، درآمدی نداشته باشید؛ ولی مطمئن باشید که در ماه‌های آینده، افرادی زیادی مشتری تون می‌شن؛ چون خیلی‌ها هستن که غذاهای خانگی رو به غذای رستورن‌ها ترجیح می‌دن.

برای راه‌اندازی این کار هم به سرمایه‌ی زیاد نیاز ندارید. وسایل آشپزخانه رو که دارید و فقط به مواد اولیه برای درست کردن غذا نیاز دارید. برای جذب مشتری هم می‌تونید از تبلیغات آفلاین (مثل پخش تراکت) استفاده کنید؛ چون شما احتمالاً فقط می‌تونید محله‌های اطراف خودتون رو پوشش بدید؛ ولی خب، شما می‌تونید توی شبکه‌های اجتماعی هم باشید و کار خودتون رو برای همشهری‌ها تون تبلیغ کنید. مثلاً از کارها تون عکس بگیرید و یا ویدیو بگیرید و باهاشون ارتباط بگیرید.

مثلاً شما می‌تونید کیک خانگی درست کنید یا سفارش غذا برای ناهار یا شام بگیرید. البته پیشنهادی که من دارم، این ئه که اگر کار تون، چیز خاصی ئه (مثل کیک خانگی) سعی کنید که روی بسته‌بندی کار تون هم فکر کنید تا چیز جذابی باشه. همچنین، حتماً تلاش کنید که سفارش‌ها تون رو سر وقت تحویل بدید.

11- ساخت محصول‌های دست‌ساز

یکی از کارهایی که از قدیم در خانه‌ها انجام می‌شد، ساخت محصول‌های دست‌ساز ئه؛ از ساخت سبدهای حصیری تا قالی‌بافی. همه‌ی این‌ها در گذشته انجام می‌شده و هنوز هم انجام می‌شه؛ ولی خب، شاید شکل اون‌ها فرق کرده یا این که محصول‌های جدیدی بهشون اضافه شده؛ اما محصول‌های دست‌ساز هنوز هم ساخته می‌شن و هنوز هم مشتری‌های خودشون رو دارن.

بنابراین، شما هم می‌تونید با ساخت محصول‌های دست‌ساز در خانه، ازشون درآمد داشته باشید و یه کسب‌وکار خانگی داشته باشید. البته برای بعضی از اون کارها شاید نیاز باشه که برای یادگیری شون هزینه کنید؛ ولی در کل، چیز آن چنان سختی نیست.

یکی از تغییرهایی که توی ساخت محصول‌های دست‌ساز اتفاق افتاده، شاید همین روش فروش باشه؛ یعنی الان شما می‌تونید به صورت اینترنتی هم فروش داشته باشید. مثلاً از کارها تون عکس یا ویدیو بگیرید و در جاهایی مثل دیوار، شیپور، ایسام، اینستاگرام و… اون‌ها رو تبلیغ کنید و ازشون سفارش داشته باشید.

اگر هم به فروش اینترنتی تمایل ندارید، پیشنهاد می‌کنم که سراغ مغازه‌ها یا کسانی برید که به محصول تون مرتبط اند و به اون‌ها، پیشنهاد فروش به صورت عمده رو بدید. اگر بتونید اون‌ها رو قانع کنید، حتماً یه همکاری همیشگی خواهید داشت. چند تا از محصول‌هایی که شما می‌تونید در خانه بسازید:

  • زیورآلات
  • کیف‌های دستی چرمی یا پارچه‌ای
  • بافتنی‌ها و لیف‌های حمام
  • جعبه و پاکت هدیه
  • نمددوزی
  • عروسک‌سازی
  • شمع‌سازی
  • ساخت ست‌های آشپزخانه
  • گل‌سازی و قلاب‌بافی
  • ساخت ماکت‌های مینیاتوری
  • ساخت جاشمعی دیواری
  • و…

مثلاً یکی از کارها، ساخت جعبه‌های کادویی ئه که شما می‌تونید در منزل تون انجام بدید. این مورد، چیزی ئه که هم هزینه‌ی ابتدایی کمی نیاز داره و هم این که به سادگی می‌تونید اون‌ها رو بفروشید؛ یعنی خیلی از مغازه‌ها (مانند عطرفروشی) به جعبه‌های هدیه نیاز دارن و این جوری می‌تونید قرادادهای خوبی رو ببندید. من خودم توی یکی از فروشگاه‌های اینترنتی، برای جعبه‌های محصول مون با خانمی همکاری می‌کردم که در کرج زندگی می‌کرد و در خانه‌ی خودش، جعبه‌هایی رو می‌ساخت.

بنابراین، هرگز این جوری فکر نکنید که نمی‌شه. البته نمی‌تونم همین حالا بهتون قول بدم که شروع کنید و 100% می‌شه؛ چون به دست آوردن یه درآمد در یه شغل آزاد و غیر از کارمندی، به چیزهای زیاد بستگی داره که شما باید رعایت شون کنید. از نحوه‌ی بازاریابی شما تا نحوه‌ی تسویه حساب و نحوه‌ی برخورد شما با مشتری. همه‌ی این‌ها روی نتیجه‌ی کار تون حتماً تاثیر می‌ذاره.

12- پرورش گل‌های خانگی

یه پیشنهاد خوب دیگه از اون چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل، پرورش گل‌های خانگی ئه. البته نمی‌شه گفت که این کار، فقط مخصوص خانم‌ها ئه. من فکر می‌کنم که خیلی از کارها، الان دیگه خانم و آقا نداره و بیش‌تر به علاقه مون بستگی داره. اگر به پرورش گل‌های خانگی علاقه دارید و یا می‌خواید که در کنار کار تون، کار دیگه‌ای رو هم در منزل تون انجام بدید، پرورش گل‌های خانگی، مورد خوبی ئه.

فرقی نمی‌کنه که می‌خواید گل‌های دارویی رو پرورش بدید یا گل‌های تزیینی! مهم، این ئه که شما چقدر توانایی و علم پروش گل و گیاه رو دارید؟ اگر می‌خواید وارد این کار بشید، حتماً پیشنهاد می‌کنم که سواد و علم تون رو هم در این کار، بالا ببرید تا بتونید زودتر و بهتر نتیجه بگیرید.

برای نمونه، شما می‌تونید آلوئه‌ورا پرورش بدید که یه گل دارویی ئه و در صنعت زیبایی، کاربرد داره و یا می‌تونید نژادهای مختلف کاکتوس‌ها رو پرورش بدید که گل‌های تزیینی هستن. ولی خب، در کل، در پرورش گل‌های خانگی باید به دو مورد مهم توجه کنید:

  • 1- این که با توجه به جایی که دارید، امکان کاشت و پرورش چه نوع گل یا گیاه‌هایی رو دارید؟
  • 2-  این که بازار پرورش گل و گیاه، چه نیازی داره؟ آیا گل‌های تزئینی، خواهان بیش‌تری داره یا گیاهان دارویی؟

حالا که دارم فکر می‌کنم، خیلی‌ها رو می‌شه دید که توی شبکه‌های اجتماعی (مانند اینستاگرام)، دارن گل‌های خانگی شون رو معرفی می‌کنن و می‌فروشن. حتی یکی از دوست‌های قدیمی خود من هم هست که داره این کار رو می‌کنه و یاد ام هست که از این کار، راضی هم بود. بنابراین، اگر به پرورش گل و گیاه علاقه دارید، می‌تونید روی این ایده‌ی کسب درآمد در منزل هم فکر کنید.

چند ایده‌ی کسب درآمد در منزل؛ ایده‌های پردرآمد

چند نکته و چند سوال تکراری درباره‌ی کار در منزل

امیدوار ام که با چیزهایی که خدمت تون گفتم، تونسته باشم که درباره‌ی پیدا کردن ایده‌ی کسب درآمد در منزل بهتون کمک کرده باشم؛ ولی در پایان این نوشته، نیاز دیدم که چند تا نکته رو خدمت تون بگم.

1- چطور یه وبسایت ارزان راه‌اندازی کنم؟

توی بعضی از موردها من گفتم که شما می‌تونید برای خودتون یه وبسایت داشته باشید و از طریق اون، کسب درآمد کنید. گاهی می‌شه که وقتی من این حرف رو می‌زنم، خیلی‌ها این جوری فکر می‌کنن که حتماً باید برنامه‌نویسی رو بلد باشن تا بتونن یه وبسایت داشته باشن؛ در حالی که این جوری نیست. شما با یه هزینه‌ی کم و بدون دونستن برنامه نویسی و کدنویسی، می‌تونید وبسایت خودتون رو با یه هزینه‌ی کم، راه‌اندازی کنید. اگر می‌خواید این کار رو بکنید، پیشنهاد می‌کنم که دوره‌ی «طراحی و ساخت وب‌سایت؛ بدون کدنویسی» رو تهیه کنید.

البته در کنار داشتن یه وبسایت، شما می‌تونید از سایت‌هایی مثل دیوار، شیپور و… هم برای تبلیغ محصول‌ها تون استفاده کنید.

2- اگر تخصصی نداشته باشیم، چی؟

گاهی پیش می‌آد که آدم، تخصص و مهارتی رو نداره که بخواد یه کسب‌وکار خانگی رو راه‌اندازی کنه یا توی خانه کار کنه. خب، این چیز عجیبی نیست؛ ولی خب، برخی‌ها هستن که چون تخصصی ندارن، ناامید می‌شن. به نظر من، هرگز ایرادی نداره که اگر شما تخصصی ندارید؛ چون تخصص رو می‌شه یاد گرفت. همه‌ی آدم‌ها که به طور مادرزادی، چیزی رو بلد نبوده‌اند. بنابراین، شما هم می‌تونید اون تخصص رو یاد بگیرید. شاید آموزش‌های رایگانی هم باشه که بتونید ازشون استفاده کنید.

3- اگر سرمایه‌ی زیادی نداشته باشیم، چی؟

من توی نوشته‌ی «چرا کسب‌وکار اینترنتی خانگی، یکی از بهترین کارها است؟» توضیح داده‌ام که منظور ما از سرمایه چی هست؟ پیشنهاد می‌کنم اون رو مطالعه کنید.

4- آیا هر کسی می‌تونه کار در خانه داشته باشه؟

فکر می‌کنم که در اون چند تا ایده‌ی کسب درآمد در منزل که قبلاً بررسی کردیم، متوجه شده باشید که فارغ از زن یا مرد بودن شما، شما می‌تونید در خانه کار کنید. پس، هر کسی می‌تونه از اون ایده‌ها استفاده کنه و بعضی از اون‌ها، سرمایه‌ای هم نمی‌خواد. اگر یه لپ‌تاپ یا گوشی همراه خوب هم داشته باشید، می‌تونید از خانه تون درآمدزایی کنید. به نظر من، مهم‌ترین سرمایه‌ی شما، اطلاعات و مهارت‌هایی ئه که شما دارید. پس بهترین کار، این ئه که روی خودتون سرمایه‌گذاری کنید و به دنبال یادگیری مهارت‌های بیش‌تر باشید و براش هزینه کنید.

5- آیا راه‌اندازی کار در منزل، آسان ئه؟ 

نه نمی‌شه گفت سخت و نه نمی‌شه گفت آسان. بستگی به روحیه و تلاش شما داره؛ ولی خب، راه‌اندازی هر کسب‌وکاری، سختی‌های خودش رو داره؛ ولی اگر به درآمد خوبی برسید، حتماً ارزش اش رو داره. مهم، این ئه که شما تخصص و مهارت تون رو بالا ببرید. اگر در خانه هم نشد، جای دیگه می‌تونید کار کنید.

5 از 2 امتیاز

نویسنده

  • شهاب الدین دهنوی
  • شک نکنید که من برای تک‌تک محتواهای کارنتا زمان می‌ذارم تا بتونم چیزهای درستی رو بهتون آموزش بدم؛ چون آموزش‌های سطحی و پراکنده، به درد هیچ کسی نمی‌خوره و آدم رو بیش‌تر گمراه می‌کنه. اگر شما هم محتواهای من رو دوست دارید و براتون مفید بوده، می‌تونید با انتخاب یکی از گزینه‌های زیر، من رو مهمان کنید:

دیدگاه و امتیاز تون رو بذارید

اگر می‌خواید که بعداً بتونید همه‌ی دیدگاه‌ها تون رو ببینید و پیگیری کنید؛ پیشنهاد می‌کنیم که اول، به حساب کاربری تون وارد بشید و بعد، کامنت و امتیاز بذارید. البته با این کار، یه کد تخفیف 20 درصدی رو هم برای اولین خرید تون دریافت می‌کنید.

Leave a reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>