برای استفاده بهتر از سایت، به حساب تون وارد بشید
فقط کافی ئه که در وبسایت کارنِتا ثبتنام کنید تا یه کد تخفیف 20 درصدی رو دریافت کنید؛ همین حالا ثبتنام کنید. بعد از هر خرید هم، امتیاز میگیرید و بر اساس امتیاز تون، بهتون کد تخفیف داده میشه.
برای اولین خرید شما
شرایط بازگشت وجه رو ببینید
بعد از خرید، دانلود شون کنید
به صورت آنلاین و همیشگی
تعداد دانشجوها | 37 |
مدت دوره | 08:16:24 |
حجم فایلها | 1.04 گیگابایت |
بهروزرسانی دوره | 1402/08/15 |
نوع فایل | ویدیویی |
فرمت فایلها | MP4 |
توی این فصل این آموزش، اول میریم سراغ تعریفها و اصطلاحهایی که باید بدونیم. در واقع، موارد پایهای رو بررسی میکنیم که خودمون رو برای ادامهی آموزش و برای کارهای عملی، آماده کنیم. این که هاست چی ئه؟ دامنه چی ئه؟ یه وبسایت خوب، چه ویژگیهایی باید داشته باشه؟ چرا باید وردپرس رو انتخاب کنیم؟ و...
توی دومین فصل، دیگه دست به کار میشیم و میریم سراغ کارهای عملی. توی این فصل، به طور کامل، نصب وردپرس و قالب و افزونهها (پلاگینها) رو یاد میگیریم و برای هر کدوم، چند روش رو هم آموزش میدم و بهترین اش رو هم معرفی میکنم. محیط کار دایرکت ادمین و سیپنل رو هم میبینیم و یاد میگیریم.
توی این فصل، دیگه وارد پنل مدیریت وردپرس میشیم و اون رو به طور دقیق یاد میگیریم. این که چطور با بخشهای مختلف پنل مدیریت وردپرس کار کنیم؟ چطور تنظیمات اش رو انجام بدیم؟ چطور مطالب و پستها مون رو منتشر کنیم؟ و...
توی این فصل میریم سراغ هاست و سیپنل مون و کار با بخشهای پرکاربرد اون رو یاد میگیریم. البته یه سری از بخشها اش رو توی فصلهای قبل میگیم؛ ولی توی این فصل هم هر چیزی که مونده باشه رو بررسی میکنیم. مثلاً یاد میگیریم که چطور از اطلاعات وبسایت مون، بکاپ و پشتیبان بگیریم که خیال مون راحت بشه؟ چطور با هاست مون یه ایمیل بسازیم؟ و...
توی این فصل، کار با دو تا از افزونههای پرطرفدار و معروف وردپرس رو یاد میگیریم که در واقع، افزونههای فروشگاهساز هستن. من، حدس میزنم که شما بالاخره میخواید که توی وبسایت تون یه چیزی رو بفروشید و فرقی نمیکنه که اون چی باشه؛ چه یه کالا و چه یه فایل یا یه خدمت. برای همین، حتماً باید کار با این افزونهها رو بلد باشید. پس، توی این قسمت میریم سراغ شون :)
در آخر هم توی یه فصل جدا، اگر نکته و موضوعی باقی مونده باشه رو خدمت تون میگم. مثلاً این که چطور نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد) رو بگیریم؟ چطور وبسایت مون رو به ابزارهای معروف گوگل متصل کنیم؟ و...
قبول دارید که دنیا نسبت به چند سال پیش، خیلی تغییر کرده؟ ما الان داریم کارهایی رو انجام میدیم که شاید تا چند سال پیش، تصور اش هم برامون سخت بود. کی فکر اش رو میکرد که میشه با اینترنت هم فروش داشت؟ واقعاً تعداد کسانی که به چنین چیزی فکر میکردن، خیلی خیلی کم بود. ولی خب، حالا دیگه قضیه فرق کرده! حالا دیگه همه مون میدونیم که میشه با کسبوکارهای اینترنتی و با یه وبسایت، درآمدهای خیلی خوبی رو داشت. چون داریم نمونهها اش رو جلوی چشمها مون میبینیم. مثل دیجیکالا، علیبابا و خیلی از فروشگاههای اینترنتی دیگه که میشه اسم شون رو آورد.
البته شاید بگید که اونها، فروشگاههای بزرگی هستن! ولی خب، نباید این رو هم فراموش کنیم که اونها هم یه روز از آموزش طراحی سایت، کار شون رو شروع کردهاند. اونها هم یه روز، تصمیم گرفتن که طراحی سایت رو یاد بگیرن و کار خودشون رو راه بندازن. خب، بالاخره هر کاری یه شروعی داره. برای همین، من هم این دورهی آموزشی رو طراحی کردم که توی اون، از صفر [واقعا از صفر]، همه چیز رو دربارهی ساخت سایت، یاد بگیریم.
خیلیها، فکر میکنن که طراحی سایت اینترنتی، چقدر کار سختی میتونه باشه، در حالی که هرگز این طور نیست! البته قبلاً اون جوری بود. یعنی توی چند سال پیش، اگر میخواستید که یه سایت خوب بسازید و بالا بیارید، مجبور بودید که حتماً چند تا زبان برنامهنویسی رو بلد باشید؛ ولی الان این جور نیست. حداقل برای راهاندازی و طراحی وبسایت تون، نیازی به اون زبانهای برنامهنویسی سخت ندارید. مگر این که بخواید تغییرات جزئیتری رو توی وبسایت تون بدید.
بنابراین، برای این که نیازی به کدنویسی نداشته باشیم، باید از یه سیستمی استفاده کنیم که همهی کارهای طراحی سایت رو بتونیم به صورت گرافیکی و انتخابی انجام بدیم. برای همین، ما توی این دورهی آموزشی، ساخت وبسایت رو با وردپرس یاد میگیریم؛ یعنی آموزش طراحی سایت با وردپرس.
وردپرس، یه سیستمی ئه که باعث میشه ما بتونیم توی چند دقیقه، وبسایت مون رو بسازیم؛ بدون این که حتی یک خط کدنویسی رو بلد باشیم. وقتی که ما وردپرس رو نصب می کنیم، دیگه میتونیم برنامههای مورد نظر مون رو روی اون نصب کنیم؛ دقیقاً مثل نصب کردن برنامههای موبایل، روی سیستم عامل اندروید یا IOS. یعنی دقیقاً به همون اندازه، ساده است؛ ولی خب، باید نکتههایی رو هم رعایت کنیم تا مشکلی برامون پیش نیاد که من خیلی از نکتهها رو توی این دورهی آموزشی، درباره ساخت سایت با وردپرس، بهتون میگم.
وردپرس، یکی از کاملترین و بهترین ابزارهایی ئه که ما میتونیم برای راهاندازی هر نوع وبسایتی ازش استفاده کنیم و همهی امکانات مورد نیاز مون رو بهمون میده. همین الان، بیشتر از 23 درصد از کل وبسایتهای دنیا، از وردپرس ساخته شدهاند و از بین یک میلیون وبسایت برتر دنیا، 48 درصد شون از وردپرس استفاده میکنن. میدونید چرا؟ چون طراحی سایت با وردپرس و کار کردن با اون، واقعاً کار سادهای ئه و فرقی هم نمیکنه که چه سایتی رو بخواید بسازید؛ چه طراحی سایت فروشگاهی، چه طراحی سایت شرکتی، چه سایت آموزشی و چه هر نوع وبسایت دیگهای!
شما با یادگیری این دورهی آموزشی، به سادگی میتونید وبسایت مد نظر مون رو راهاندازی کنید و بعد، چند روز روی اون، کار کنید تا شبیه سایت دلخواه تون بشه و بعد، کسب درآمد رو شروع کنید؛ بدون این که بخواید چند میلیون تومان برای طراحی سایت تون هزینه کنید. البته توی آموزشها و دورههای دیگهی کارنتا، بهتون آموزش میدم که چطور باید با کسبوکارهای اینترنتی، کسب درآمد کنیم؟!
ولی خب، در کل، من میتونم به جرئت بگم که ما توی این دوره، طراحی سایت رو کامل انجام میدیم. هر چیزی رو که نیاز داشته باشیم رو من توی این دوره، بهتون آموزش میدم و تجربهی چند سالهی خودم رو توی این دوره، خدمت تون به صورت نکتهبهنکته میگم. ما توی این دوره، تقریباً برای هر کار، چند روش رو معرفی میکنیم و بعد، بهترین اش رو هم معرفی میکنیم. این، یعنی این که من، قبلا تجربههایی رو داشتهام و برای همین، بهترین روش رو بهتون معرفی میکنم.
این دوره، واقعاً یه دورهی کاملا ئه؛ ولی خب، اگر باز هم نیاز باشه، بهش بخشهایی رو اضافه میکنم. ما توی این دوره، آموزش کار با وردپرس، کار با سیپنل، و خیلی موردهای دیگه رو یاد میگیریم.
آموزش طراحی سایت از صفر تا صد | طراحی سایت با وردپرس | دوره آموزشی طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی | آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی | آموزش وردپرس | آموزش طراحی وب
ارائه دهنده دوره: Organization
نام ارائه دهنده دوره: کارنتا | شهاب الدین دهنوی
اگر بخوام که خیلی راحت و خودمونی جواب تون رو بدم، باید بگم که «چون باید یاد بگیریم». یعنی الان خیلی از کسبوکارها تقریباً مجبور اند که وارد دنیای سایبر و دنیای اینترنت بشن و اون جا هم حضور داشته باشن، پس، به نفع شون ئه که طراحی سایت رو یاد بگیرن که هم کمتر هزینه کنن و هم خودشون و بدون معطلی، هر تغییری رو که خواستن توی وبسایت تون بدن. اگر هم که بخواید کسبوکار اینترنتی تون رو با یه سرمایهی کم شروع کنید، پس، باز هم مجبور اید که طراحی سایت رو یاد بگیرید و خودتون انجام اش بدید. خلاصه، این که الان باید طراحی سایت رو همه مون بلد باشیم. دقیقاً مثل کار کردن با گوشیهای لمسی.
نه. این دوره هیچ پیشنیاز خاصی نداره. همین که شما بتونید با کامپیوتر و مرورگرهای اینترنت کار کنید و با اینترنت آشنایی داشته باشید، کافی ئه. بقیهی چیزها رو من توی این دوره بهتون میگم. به نظر من، نه فقط توی این دوره، بلکه توی هر دورهی آموزشی، مهمترین پیشنیاز این ئه که شما مصمم و جسور باشید و توی هر شرایطی کم نیارید. شما به سیستم و لپ تاپ حرفهای نیاز ندارید و یه سیستم معمولی هم میتونه نیاز شما رو توی این مرحله برآورده کنه.
شما، بعد از این دوره، هر چیزی که توی سرفصلها گفته شده رو به طور کامل و دقیق یاد میگیرید و بعد از این دوره، با یه خرده تمرین، خودتون به سادگی میتونید سایت تون رو بسازید و به بقیه نشون میدید. مطمئن باشید.
نه فقط این دوره، بلکه همهی دورههای کارنتا یه ویژگی مهم دارن؛ و اون هم این ئه که شما تا همیشه پشتیبانی دارید. همین ویژگی، باعث میشه که من در کنار تون باشم و ایرادها رو با هم رفع کنیم. من یه فروشنده نیستم، بلکه دوست شما هستم. برای همین، خودم رو موظف میدونم که تا جایی که میشه، کمک تون کنم.
ویژگی مهم دیگهی دورههای کارنتا، این ئه که بهروزرسانی میشن و این، یعنی این که اگر زمانی احساس کنم که چیزی باید به دوره اضافه بشه، اضافه میکنم و شما بهش دسترسی دارید.
ولی ویژگی مهمتر دورههای کارنتا، این ئه که کاملا دوستانه و با مثالهای کاربردی ولی دقیق و حرفهای، توضیح داده میشن و همگی، یه موضوع رو از صفر تا صد توضیح میدن. من، توی دورههای کارنتا بنا نیست که پرت و پراکنده بگم.
ولی در کل، شما باید خودتون یه دوره رو تهیه کنید تا تفاوت دورههای کارنتا رو با بقیه، کاملاً درک کنید.
بله. اصلاً یکی از ویژگیهایی که از همون ابتدای راهاندازی کارنتا با خودم قرار گذاشتم که بهش اهمیت زیادی بدم، همین بود که تا جایی که میشه، نکتهها رو با مثالهای کاربردی توضیح بدم و این موضوع، توی همهی دورههای کارنتا کاملاً رعایت شده.
توی این مورد، میتونم بهتون اطمینان بدم که کیفیت همهی فایلها، در حد عالی ئه. روی ویدیوها و صوتها، ویرایشهای خوبی انجام میشه که بهترین کیفیت رو تقدیم تون کنم. مثلاً کیفیت ویدیوها، کمتر از HD و 720 پیکسل نیست و چه بسا بیشتر باشه.
نه. چون دورهی آموزشی، یعنی این که یه موضوع رو از صفر تا صد توضیح بدی تا مخاطبهای اون دوره، همهی نکتهها رو درک کنن. برای همین، درست نیست که دورهها رو تکهتکه کرد. این رو هم در نظر بگیرید که اگر بنا باشه که برای تکتک سرفصلها قیمتی رو تعیین کنم، حتماً هزینهی کل دوره، بیشتر از چیزی میشه که الان هست.
من نمیتونم این رو بگم که همهی دورههای آموزشی، خوب و عالی هستن؛ چون هر مدرس، روش خودش رو داره. ولی میتونم این رو بگم که مهمترین ویژگی دورههای آنلاین و دانلودی، این ئه که توی زمان شما به شدت صرفهجویی میکنه. این که شما توی هر زمان و مکانی، به ویدیوها دسترسی دارید و میتونید برای درک بهتر آموزشها، اونها رو بارها و بارها ببینید.
همچنین، اگر سوال خاصی هم داشتید، میتونید به روشهایی که گفته شده، از من بپرسید. من میتونم که با جرئت خدمت تون بگم که همهی تلاش من، این ئه بتونم یادگیری رو براتون ساده کنم تا شما دیگه دغدغهی یادگیری رو نداشته باشید و بتونید فرصت بیشتری رو برای تمرین کردن و تسلط بیشتر روی مبحثها داشته باشید.
چون ما باید دو تا عامل رو در نظر بگیریم: «زمان» و «روش آموزش». من خودم بارها خودآموزی رو تجربه کردهام؛ برای همین، به جرئت میتونم بگم که خودآموزی کردن، زمان خیلی زیادی رو ازتون میگیره؛ در حالی که فکر میکنم که توی دنیای امروز، هیچ ثروتی بالاتر از زمان نیست [چون دیگه بر نمیگرده]. اگر شما توی یه دورهی آموزشی شرکت کنید، یعنی دارید توی کوتاهترین زمان، همه چیز رو یاد می گیرید و شما فرصت خیلی بیشتری رو برای تمرین کردن و مسلط شدن دارید.
ولی این رو هم در نظر بگیرید که با شرکت کردن توی دوره، شما فقط مطالب تئوری رو یاد نمیگیرید؛ بلکه دارید از همهی تجربههای اون مدرس هم استفاده میکنید و چه چیزی مهمتر از تجربه؟ البته آموزش دادن، روشها و تکنیکهای خودش رو داره که یه مدرس، همهی تلاش اش این ئه که مطالب رو در سادهترین روش به شما منتقل کنه و این، یعنی مسیر رو کاملاً براتون هموار میکنه تا شما زودتر به هدفهای خودتون و کسبوکار تون برسید.
شما، از زمانی که دوره رو میخرید تا همیشه پشتیبانی اون دوره رو دارید. ولی سوالهای مربوط به هر دوره رو فقط توی همون صفحهی دوره پاسخ میدم تا بقیهی دوستان هم بتونن اونها رو ببینن. برای همین، لطفاً سوالهای مربوط به هر دورهی آموزشی رو توی همون صفحهی مربوط به دوره مطرح بفرمایید. ممنون ام.
من، پیشنهاد میکنم که سوالها تون رو توی صفحهی هر دوره، دیدگاه [کامنت] بذارید تا اگر اون، سوال بقیه دوستان هم هست، اون رو ببینن. من هر روز به سوالها جواب میدم. البته شما میتونید از طریق صفحهی «ارتباط با من» هم با من در ارتباط باشید.
این که آیا این دورهی آموزشی، برای شما مناسب هست یا نه، به هدف شما بستگی داره؛ ولی اصلاً نگران نباشید! من بهتون کمک میکنم که اون رو بفهمید. شما از طریق بخش دیدگاههای این صفحه و یا از راههایی که در صفحه «ارتباط با من» گفته شده، با من ارتباط بگیرید تا بهتون کمک کنم.
شما به سادگی میتونید فایلهای هر دوره رو دانلود کنید؛ ولی خب، اگر نیاز به پست دارید، از طریق برگهی «ارتباط با من»، با من ارتباط بگیرید که با دریافت یه هزینهی اضافی، دورههای مد نظر تون رو براتون پست کنم.
حتماً. اگر احساس کنم که این دوره یا هر دوره آموزشی دیگهای از کارنِتا به آپدیت و آموزشهای بیشتری نیاز داره، حتماً اونها رو بهروزرسانی میکنم. مطمئن باشید! پس اگر احساس کردید که چیزی گفته نشده، به من بگید که اگر مناسب بود، اون رو به دوره اضافه کنم.
البته نکتهی مهمتر، این ئه که اگر در آینده، مطلبی به صورت تصویری، صوتی و یا نوشتاری به این دوره اضافه شد، شما و همهی خریدارها بدون هیچگونه هزینهای میتونید اون رو دریافت کنید.
باورکردنی نیست! این که ما با اینترنت بتونیم به میلیونها نفر دسترسی داشته باشیم؛ ولی یه واقعیت ئه که ما باید هر چه زودتر، اون رو جدی بگیریم. شاید دیگه واقعاً تصور اش سخت نباشه که با اینترنت، چه کارهایی که میشه کرد! ولی خب، این هم مثل هر چیز دیگهای، بلدی میخواد. شما چقدر از اون رو بلد هستید؟
اگر احساس میکنید که قبل از خرید این محصول، به راهنمایی و مشاوره بیشتری نیاز دارید، شما به سادگی میتونید با من در ارتباط باشید:
تلگرام و واتساپ با شمارهی 09202120219
ایمیل به نشانی karnetacom@gmail.com
اگر میخواید که من با شما تماس بگیرم، از طریق فرم زیر، اطلاعات تماس تون رو برای من بفرستید:
پشتیبانی هر کدوم از دورههای کارنتا، در همون صفحهی دوره و در بخش دیدگاهها انجام میشه. پس، لطفاً سوال یا نظر رو دیدگاه (کامنت) بذارید. همچنین، اگر دورهای رو تهیه کرده باشید، میتونید به کیفیت اون دوره، امتیاز بدید.
سلام و درود جناب دهنوی
من تا فصل سوم نگاه کردم فایل ها رو و خیلی خوب بودن. سوالی که دارم اینه که من یه قالب رایگان رو دیدم و میخامش. ولی نمی دونم چه جوری بسته نصبیش رو بگیرم. ممنون میشم راهنمایی کنید…
سلام. ممنون. ببینید، قالب های رایگان، چون رایگان هستن، خیلی بهشون اهمیت داده نمی شه خیلی وقت ها. برای همین، احتمالا بسته نصبی نداشته باشن. این رو باید خودتون توی اون جا بگردید ببینید داره یا نه. ولی در کل، من استفاده از قالب های رایگان رو پیشنهاد نمی کنم. چون اولاً ممکن ئه کدهای مخرب داشته باشن و دوماً چیزی که برای ما اهمیت داره، این ئه از اون قالب و مشکل هایی که براش پیش می آد، از طرف سازنده اش، پشتیبانی بشه. برای همین، چند تومنی رو هزینه کنید ولی دیگه خیال تون راحت می شه حداقل تا دو سال ازش.
سلام و درود جناب دهنوی. وقتی اسم سایتم رو توی گوگل سرچ می کنم. یه سری توضیحات قبل از اینکه کلیک کنم و برم داخل سایت هستن که زیر اسم سایت نوشته؟؟ اونو چجوری میشه ویرایش کرد؟
مثلا شما این رو نوشتید:
چطور باید با این کارکسب مون رفتار کنیم و چطور باید اون رو به طور حرفه ای، اداره کنیم؟
سلام. این بخش رو خود گوگل، به طور دلخواه انتخاب می کنه. مثلا این متنی که فرستادید رو گوگل، از متن صفحه ی اول وبسایت کارنتا، انتخاب کرده. ولی «معرفی کوتاه» در بخش عمومی «تنظیمات» وردپرس رو کامل کنید و همچنین، اگر افزونه ی سئو نصب دارید، توضیحات مربوط به اون جا رو هم کامل کنید. دیگه این که اون موتور جستجو، کدوم رو نشون بده، به خودش و الگوریتم ها اش بستگی داره. موفق باشید.
سلام بر شما جناب دهنوی
من کل آموزش شما رو یه بار فقط گوش دادم. یک بارم مرتب انجامش دادم. یه قالب رایکان گرفتم و محصولات و عکسامو پست هام رو گذاشتم که دستم راه بیوفته. الان میخام قالب zephayer رو بخرم. به نظرتون چون زفایر بسته نصبی داره، بیام همه کارهاش رو روی یه ساب دامین انجام بدم، فایل های درون ریز سایت اصلی(دست گرمیه) رو هم بریزم روی ساب دامین و اگه اکی بود بیام کل ساب دامین رو برون ریزی کنم روی سایت اصلی و هرچی قبلا توی سایت اصلی بوده رو پاک کنم؟
ممنون ببخشید یکم سوالم طولانی شد.
سلام. وقت تون به خیر. ممنون که به توصیه ی من توجه کردید و یه قالب غیر رایگان رو تهیه کردید. ببینید؛ اگر روی وبسایت اصلی تون، فعلا قالبی نیست و هیچ کاری برای وبسایت تون انجام نداده اید، کارها تون رو می تونید روی همون دامنه اصلی تون انجام بدید؛ چون فعلا فعالیتی ندارید و کسی به سایت تون فعلا سر نمی زنه؛ ولی اگر سایت تون، فعال ئه، چرا روی لوکال هاست کار نمی کنید. آموزش این رو هم توی دوره داده بودم. چون اگر هاست تون خوب نباشه، با ساختن ساب دامین و نصب یه وردپرس دیگه، سایت تون سنگین می شه. روی لوکال هاست، کار کنید. تنظیمات که تموم شد، با افزونه duplicator یه بکاپ بگیرید و به هاست اصلی تون انتقال بدید. من خودم این کار رو می کنم همیشه. اون جوری، برای کار کردن روی قالب هم، به اینترنت نیاز ندارم. موفق باشید.
سلام بر شما جناب دهنوی
از دیدن آموزش ها و یاد گرفتن وردپرسم الان 23 روز میگذره و بالاخره سایتم الان کامل شد.
خیلی ممنونم ازتون
آموزش واقعا فوق العاده بود و برای منی که هیچ سررشته ای نداشتم از سایت و وردپرس اصلا در حد معجزه بود.
خیلی تشکر میکنم از شما و خیلی خوشحالم که تونستم یک سایت از خودم بزنم.
اگه فرصت دارید و امکانش هست به سایتم یه نگاهی بندازید.
vazinmarket.ir
خیلی متشکرم
سلام. درست ئه که شاید در قبال یه آموزش، مبلغ کمی از شما گرفته بشه؛ ولی واقعاً هیچ چیزی، جای دیدن موفقیت دوستانی مثل شما رو نمیگیره. خوشحال ام که تونستم بهتون انگیزه بدم و کمک تون کنم.
وبسایت تون رو هم دیدم. بخش “درباره ما” و “تماس با ما” دو تا بخش جدا ست؛ اون ها رو جدا کنید. موفق باشید.
ممنونم. جدا کردم. البته این صفحه اصلی هستش. یه صفحه اختصاصی با توجه به مبحث پرسونای مخاطبی که گفتید،میسازم برای گیاه خوار ها.و از اون طریق لینک میدم به محصولات.
سلام آقای دهنوی. یه سوال اینکه چجوری میتونم از توی سایتم یه لینک بدم به یه فردی که اگه از اون لینک فروشی انجام داد متوجه بشم که از طریق اون فرد بوده؟
و سوال دوم اینکه اون پشتیبانی که پایین سمت راست گذاشتین و به واتساپ و تلگرام وصل میشه رو با افزونه زدید یا خودتون نوشتید؟ اگه با افزونه است بهم بگید چیه اگه ممکنه
ممنون
سلام. اگر منظور تون استفاده از سیستم همکاری در فروش (Affiliate Marketing) هستش که برای هر کدوم از افزونه های معروف، مثل ووکامرس، افزودنی اش هست و می تونید تهیه کنید. برای سوال دوم هم بله. کدنویسی شده. موفق باشید.
ببخشید بنده از طریق یکی از کانالهای تلگرامی با سایت شما آشنا شدم. میخواستم دوره ی طراحی وب سایت را تهیه و دانلود کنم.آیا پس از تهیه دوره و اتمام اون، یه سایت میتونم بزنم و چقدر زمان میبره؟
سلام. بله. دوستانی که این دوره رو تهیه کردن، تونسته اند که وبسایت خودشون رو راهاندازی کنن. این که چقدر زمان میبره که وبسایت خودتون رو بزنید، به خود شما بستگی داره که چقدر پیگیر هستید. اگر من باشم، توی حداکثر یک هفته، وبسایت خودم رو بالا میآرم (همراه با آموزش). در کل، مطمئن باشید که میتونید. در خدمت تون هستم.
سلام جناب دهنوی. خدا قوت. چجوری میتونم رمز عبور رو برای مشتری که میخواد ثبت نام کنه سست کنم که نخوان رمز سخت انتخاب کنن؟ توی ووکامرس گزینه ای پیدا نکردم. ممنون
سلام. همچنین. ببینید به طور پیش فرض، این ویژگی وجود نداره توی ووکامرس؛ مگر این که برای ساخت برگه ثبتنام سایت تون، از یه افزونه جداگانه و حرفهای استفاده کنید. افزونههای ساخت پروفایل کاربری رو سرچ کنید. ایشالا به زودی اوی سایت، پلاگینهای کاربردی رو آموزش میدم.
سلام
من دارم اموزش المنتور میبینم اما متوجه نشدم که المنتور زمانی که ما یه قالب مثل انفولد خریداری میکنیم باز هم نیازه یا خیر ؟
چون قالب انفولد مثلا صفحه ساز اختصاصی داره
از المنتور فقط برای قالب های خام استفاده میشه؟
سلام. انفولد انگار صفحهساز خودش رو داره و نیازی به المنتور نداره. ببینید که آیا با المنتور سازگاری داره. اگر داشت و نیاز بود استفاده کنید؛ وگرنه قالب رو سنگین نکنید و با برگهساز خودش کار کنید
پس المنتور برای قالب هایی که صفحه ساز ندارن استفاده میشه؟
هر کدوم شون امکانات خودشون رو دارن. اگر کار تون با صفحهساز خود قالب راه میافته، از صفحهساز دیگهای استفاده نکنید
اخه مثلا برای صفحه اصلی صفحه ساز خود قالب خوبه ولی برای نوشتن مقالات خوب المنتور خیلی راحتره
پس باید تست کنید ببینید چطور میشه. تست کنید