برای استفاده بهتر از سایت، به حساب تون وارد بشید
ما با توجه به تجربهای که توی این چند سال توی طراحی سایت و مشاوره داشتهایم، به جرئت میتونیم بگیم که خیلیها با این که از داشتن یه وبسایت خوب و شیک صحبت میکنن؛ ولی هنوز تصویر درست و مشخصی از اون وبسایت دلخواه شون ندارن. برای همین، قبل از هر چیزی، بهتون پیشنهاد میکنیم که اول، رقیبها یا همکارها تون رو بررسی کنید و ببینید که اونها دارن چطور رفتار میکنن و بعد، برای داشتن وبسایت خودتون، دست به کار بشید و براش برنامهریزی کنید. در واقع، برای خودتون، یه الگو داشته باشید. اون جوری، هم درک شما از کاربرد و کارایی یه وبسایت، بیشتر میشه و هم اون طراح سایت میدونه که باید دقیقاً چه کارهایی رو انجام بده. شما باید بدونید که میخواید با وبسایت تون چی کار کنید و هدف تون از داشتن اون، چی هست؟
برای سفارش کار به ما، از طریق صفحهی «ارتباط با ما» با ما ارتباط بگیرید تا درخواست شما رو بررسی کنیم. لطفاً به طور کامل توضیح بدید که با وبسایت تون میخواید چی کار کنید و میخواید اون سایت، چه امکاناتی داشته باشه؟ همچنین، شما میتونید در سایت پونیشا، برای ما پروژه ایجاد کنید تا پونیشا، واسطی بین ما و شما باشه. پروفایل من (شهاب الدین دهنوی) در پونیشا، تیک آبی داره و تایید شده هست.
کسبوکار تون رو آنلاین کنید؛ با یه هزینهی مناسب!
برای یه کسبوکار اینترنتی، داشتن یه وبسایت خوب، خوشبختی نمیآره؛ ولی داشتن یه وبسایت بد، حتماً بدبختی میآره. یه وبسایت، یه ویترین آنلاین از چیزی ئه که ما هستیم و اگر نتونیم اون رو به خوبی نشون بدیم، کسبوکار موفقی رو نخواهیم داشت. برای همین هست که تفاوت زیادی بین یه طراح سایت و یه نصاب قالب وجود داره! برای همین بهتون پیشنهاد میکنیم که قبل از طراحی سایت، حتماً این نوشته (چند نکته که قبل از طراحی سایت، حتماً باید بدونیم!) رو بخونید.
همهی ما، زیبایی و نظم رو دوست داریم؛ برای همین، یه وبسایت زیبا و جذاب، حتماً تاثیر فوقالعادهای روی مخاطبهای ما میذاره.
اگر استفاده از وبسایت ما راحت نباشه، حتی اگر زیباترین وبسایت هم باشه، شک نکنید کاربرها و مشتریها مون رو از دست میدیم.
وبسایت ما و تولید محتوای ما باید جوری باشه که یه کاربر جدید، بدون هیچ توضیحی، بفهمه که کار ما و باورهای ما چیها هستن؟
خیلیها دیگه حوصله ندارن! پس اگر سرعت لود وبسایت ما بالا نباشه، مخاطبهای ما به سراغ گزینههای بعدی میرن؛ رقیبها مون.
به طور حرفهای، اجرای طراحی سایت باید شامل 7 مرحله باشه که اولین مرحلهی اون، عقد قرارداد و دریافت پیشپرداخت هست. بعد، به مرحلهی مستندنویسی میرسیم که توی اون، ما با شما دربارهی هدف تون از کسبوکار تون و همچنین، انتظار تون از وبسایت تون صحبت میکنیم و با همفکری هم، اون چیزهایی رو که هدف مون هست و نیاز داریم، مینویسیم. اون جوری، یه تصویر درست و روشنی از پروژه مون خواهیم داشت و سریعتر پیش میریم.
بعد از این مرحله و با توجه به صحبتهایی که داشتیم، طرحهای اولیهی سایت رو به صورت وایرفریم (wireframe) تهیه میکنیم. وایرفریمها، طرحهای بسیار سادهای هستن که جانمایی بخشهای مختلف سایت رو نشان میدن و فاقد رنگ، جزییات و... هستن. اگر هم نیاز باشه، طرح گرافیکی پروژه رو هم آماده میکنیم.
بعد، وارد مرحلهی برنامهنویسی میشیم و وقتی که نسخه اولیهی وبسایت ساخته شد، به شما تحویل داده میشه تا اون رو تست و بررسی کنید و اگر ایرادی داشت، اون رو رفع کنیم.
بعد از رفع ایرادها و تسویه حساب، پروژه به طور کامل به شما تحویل داده میشه و فایل آموزشی کار با وبسایت هم به شما داده میشه. البته بعد از همهی این کارها، تازه پشتیبانی فنی شروع میشه تا خیال تون از بابت کارکرد درست وبسایت تون، راحت باشه.
به طور معمول، یک سوم از کل هزینهی هر پروژه، به صورت پیشپرداخت و یک سوم بعدی، بعد از تایید دموی وبسایت طراحی شده، دریافت میشه. یک سوم نهایی هم بعد از محتواگذاری و آنلاین شدن سایت روی دامنه اصلی و تحویل پروژه، دریافت میشه. البته بسته به شرایط هر پروژه، این شرط میتونه تا حدودی تغییر بکنه.
واقعاً نمیشه زمان دقیقی رو الان گفت. بسته به نوع وبسایت و ریزهکاریهایی که نیاز داره، مدت زمان اجرای اون هم متفاوت میشه.
ببینید؛ قیمتهایی که شما توی این صفحه برای طراحی انواع سایتها میبینید، قیمتهایی هستن که با توجه به امکانات اعلام شده، تعیین شدهاند؛ ولی با اضافه شدن هر امکان دیگهای، قیمتها تغییر میکنه. مثلاً اگر برای یک سایت پزشکی، امکان رزرو اینترنتی نیاز باشه، قیمت پروژه تون تغییر میکنه یا مثلاً اگر شما انواع فرمها (استخدام، تقاضانامه و...) رو بخواید که بتونید اطلاعات دریافتی اونها رو در پنل مدیریت سایت هم ببینید، قیمت طراحی سایت تون تغییر میکنه.
همیشه این جوری نیست؛ اگر پروژهی خوبی سفارش داده بشه و شرایط اش رو داشته باشیم، حتماً انجام میدیم. ما پروژههایی با قالب اختصاصی هم داریم؛ مثل همین وبسایت کارنِتا که به طور اختصاصی، طراحی و کدنویسی کردهایم؛ ولی همون جور که ما همیشه پیشنهاد میکنیم، اجرای خیلی از سایتها، به طراحی اختصاصی نیاز نداره و با قالبهای آماده هم میشه بهترین نتیجه رو گرفت. پس چرا بیشتر هزینه کنید؟
دلیل بعدی، پیشنهادی ئه که ما همیشه به دوستان میکنیم؛ این که اگر در ابتدای کار هستید و مدل خاصی رو برای وبسایت تون نیاز ندارید، بهتر ئه که بیشتر هزینه تون رو به بازاریابی و پیدا کردن مشتری معطوف کنید و یه خرده از هزینه رو برای طراحی سایت بذارید کنار تا فقط بتونید باهاش خودتون و خدمات تون رو معرفی کنید. بعدها که سرعت رشد خوبی پیدا کردید، دیگه کمکم سراغ طراحی اختصاصی هم میرید و حتی شاید نیاز باشه که سراغ CMS اختصاصی هم برید.
برای همین، ما بیشتر طراحی سایتها رو با قالبهای آماده انجام میدیم؛ ولی خب، قالبهای آمادهای که بهشون مطمئن هستیم. یعنی قالبهایی که سنگین نباشن و به طور اختصاصی برای کار شما طراحی شده باشن. هر جایی هم که نیاز باشه، کدنویسی هم میکنیم.
ببینید؛ طراح سایت، فقط وظیفهی طراحی سایت رو داره. بنابراین، انجام کارهای گرافیکی (تصویرها، بنرها، لوگو و...) و نوشتن متنهای اولیهی سایت (متن دربارهی ما و...)، به عهدهی طراح سایت نیست و این کارها رو یا باید خودتون انجام بدید یا این که یه تولیدکنندهی محتوا، اون کارها رو براتون انجام بده.
البته اگر کارنتا بخواد این کار رو برای شما انجام بده، به هزینهها تون اضافه میشه.
دامنهی سایت باید به نام خود شما باشه. پس بهتر ئه که خود شما اون رو تهیه کنید. تهیهی هاست و سرور هم به خود شما بستگی داره که میخواید چه هاست و سروری رو با چه ویژگیهایی تهیه کنید. برای خرید هاست، از طرف کارنتا به شما مشاوره داده میشه؛ ولی انتخاب و هزینهی اون به عهدهی خود شما ئه.
نکتهی دیگهای که ما باید خدمت تون بگیم، دربارهی قالبهای آمادهای هست که استفاده میشه. بلااستثناء همهی قالبهایی که برای سایتهای شما استفاده میشه، قالبهای معتبری هستن و از جاهای معتبر تهیه می شن تا در بروزرسانی و آپدیتهای اونها، دچار مشکل نشید.
پشتیبانی رایگان بعد از طراحی سایت، شامل موردهایی میشه که نیازی به اضافه کردن قابلیت جدیدی به سایت نیست؛ یعنی رفع باگها و ایرادهایی که توی روند سایت تون اتفاق میافته. البته با توجه به دقتی که میشه، احتمال کمی داره که چنین مشکلهایی پیش بیاد.
وگرنه اضافه کردن هر امکان و قابلیت جدیدی به سایت، هزینهی خودش رو داره. مثلاً فرض کنید که بعد از چند ماه به این نتیجه رسیده باشید که باید برای وبسایت تون، کیف پول هم قرار بدید؛ این یعنی یه امکان جدید که هزینهی خودش رو نیاز داره.
البته این رو هم در نظر بگیرید که بعضی موردها هست که به طراح سایت مربوط نمیشه و انجام اون کارها به عهدهی ادمین یا مدیر سایت ئه. این که مثلاً اگر درگاه بانکی، دچار اختلال شده، ایشون باید با پشتیبانی درگاه بانکی ارتباط بگیره؛ یا این که بحث بروزرسانی افزونهها و... به عهدهی مدیر سایت ئه. البته شاید ادمین سایت، خود شما باشید که در نتیجه، باید انجام اون کارها رو یاد بگیرید.